Ideale ligging

Woonproject Platanenhof is gelegen in de Platenendreef in "Nieuwenhove" te Waregem. De stad Waregem ligt dichtbij (4.5 km) en toch net ver genoeg om te kunnen genieten van de rust in "Nieuwenhove".
Zin in een gezinspicknick? Een korte wandeling van 750 m brengt je naar het openbaar Margaretapark. 

Perfect bereikbaar

Woonproject Platanenhof heeft een ideale verbinding naar de snelweg: de E17 oprit "Waregem" en oprit "Deerlijk", liggen beiden op 5 km van de Platanendreef. De bushalte Kortrijk-Harelbeke-Deerlijk-Waregem ligt op amper 500m. 

Winkels op wandelafstand

In de nabije omgeving kan je op wandel- en fietsafstand,  bakkers, slagers, een apotheek, een huisarts, een frituur, een broodjeszaak, een bank- en verzekeringskantoor, ... en nog zoveel meer vinden. Er is zelfs een heuse stadsbrouwerij 't Gaverhopke in de buurt, waar je naast het proeven van de lokale biertjes ook terecht kan voor een heerlijke snack. 

Van peuterklas tot universiteit

De peuter-, kleuter- & lagere school ligt op wandelafstand van de Platanendreef. De Middelbare scholen in centrum Waregem zijn bereikbaar met de fiets en met de bus. Hogescholen & de universiteit van Kortrijk zijn makkelijk te bereiken met de bus.

Direct info? Bel Stefan
op 0470/88.50.50
of via Whatsapp